Gårdagen gick sådär. Kom upp vid halv 11 och hann fixa de viktigaste ärendena alla fall. Idag ska jag till dbt så kom upp lite tidigare idag:) Är verkligen inne i en svacka nu. Allt känns så grått, trist, meningslöst och jag blir utmattad av ingenting... Lyckades dessutom somna med kylskåpsdörren öppen hela natten. Haha orkar inte med mig själv ibland, är inte första gången. Så skulle behöva åka och köpa frukost.
 

2 kommentarer

TicTacToe

17 Dec 2013 21:53

Du har sagt att du inte haft någon ätstörning och kan tänka mig att det då är svårt att förstå att vissa förstör så mycket i sina liv för viljan att bli smala.

Tyvärr kan det innebära för vissa ätstörda att man tror att smalhet är det enda som skulle innebära lycka. Så många år som jag gått och önskat mig en specifik vikt mer än något annat i mitt liv. Det är tragiskt och i slutändan är det väl inte värt det, men det är ett sätt att handskas med sina problem.

En period uppfyllde jag kriterierna för anorexi. Jag vet vad jag försummade och hur mycket ångest det var kring mat. Trots att jag är medveten om det så är det väldigt svårt att acceptera sig som "större".

Jag tror att din kommentar var väl menat men jag ville bara förklara hur man kan tänka, för vi är alla olika :)

Svar: har ingen aning om hur det är att ha en ätstörning! men jag tänker skrika NEJ till allt med bantning, viktnedgång, ohälsosamt, osv;)
hearthypnotic.blogg.se

TicTacToe

18 Dec 2013 19:10

Det gör du rätt i ;)

Svar: kram<3
hearthypnotic.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej