Det är väl klassiskt att alla tankar börjar snurra när det är dags att sova. Tänkte därför prova något nytt, försöka bena ut kaoset lite och se vad jag kan sätta ord på. En utmaning, men små steg i taget:)
 
  • Kurator. Jag saknar min gamla kurator, vi avslutade kontakten för bara ett par veckor sedan efter att ha träffats minst en gång i veckan under 3½ års tid. På slutet kom vi allt annat än överens och det var bråk och tjaffs hela tiden. Jag kan bara säga min del av det, även om jag har viss förståelse för det hon kände. Jag kände mig sviken och lämnad precis när hon lovat att finnas kvar. Nu är jag tack och lov uppfrångad av nya fantastiska personer som jag tror att jag kan känna mig trygg med om ett tag. Men att bara sådär säga jaha tack o hej för de här 3½ åren var tufft, och ÄR fortfarande.
 
  • Sjukskrivningen. Ingenting är klart med den. Vill bara kräkas....
 
  • Djuren. Ett av alla mina djur är sjuk. Så sjuk att jag kommer tvingas avliva henne inom några veckor. Fick avliva min ena katt för knappt ett par månader sedan. Allt gick jättefort. Hon blev akutsjuk hemma och cirka 45 minuter senare fick hon somna in hos veterinären...tre år gammal. Mina djur är mitt allt och de gör mina dagar lite lättare så självklart är det förjävligt just nu:'(
 
Det var allt jag orkade nu...:(
 
 
 
Haha tjejen med koll. Hann precis publicera föregående inlägg så ringer mobilen. Hade tydligen bjudit över en kompis på middag så hon ville att jag skulle låsa upp porten. Det var bara och ställa sig och laga en festmåltid;D Njaaa quinoa, spenat och qourn! Trevligt var det alla fall.
 
Så en fortsättning får vänta. Ska duscha och slå på en serie sen och försöka bli trött. Sov gott:)
 
 
 
 
 
Får se om jag får till någon fortsättning ikväll. Det är så svårt att komma ihåg allt som varit och i vilken ordning, och framförallt hur mycket jag ska dela med mig av. Att det är svårt att komma ihåg beror dels på alla olika mediciner som satts ut och in hejvilt, men också då jag varit en enda röra. Får fundera lite på det där! Så länge vore det ju kul om fler ger sig tillkänna vilka ni är. Är fortfarande lite "skrämd" över hur många som hittat hit. Hade en blogg ett kort tag tidigare, då hade jag ca 3 besökare om dagen haha:) Men absolut kul att så många vill läsa, vore ju kul att läsa era bloggar också!!!
 
Imorgon är det dags för dbt igen alla fall. Lite nervöst för vi ska gå igenom allt för onsdagen då gruppträningen börjar=/ Meeeen jag oroar mig säkert i onödan, kommer gå så bra så:D Fick precis sms av min terapeut, känns lite lugnande alla fall.
 
Kanske hörs vi lite senare:)