Natten satte sina spår i mig idag kan man väl säga. Dbt'n minns jag inte jättemycket av, det var ångest, kaos, trötthet, osv. Så stor del av tiden gick åt till att få ner mitt känslopåslag. Vi diskuterade även hur planen ska se ut nu, vad vi ska fokusera på. Så nu är det antagligen dags att börja med traumabearbetning inom de närmsta veckorna om jag förstod det hela rätt. Känns lite blandat, skönt men samtidigt kommer det bli fruktansvärt jobbigt:/
 
Något jag funderar mycket på är mina mål i livet. Vad tycker jag egentligen är viktigt? Jag har svårt att finna någon motivation till studier, jobb...livet i allmänt. Allt jag ser är hur andras liv rullar på, medan jag knappt orkar upp ur sängen vissa dagar. Vad krävs för att jag ska hitta ett driv att göra något av mina dagar? Och vad vill jag att mina dagar ska bestå av?
 
 
                     
 
 
 
 
                     
 
 
 
I dag har jag verkligen vaknat på fel sida. Vill ligga i soffan och ära choklad hela dagen. Tisdagar är dock en dag som alltid är fullt ös. Ska snart åka iväg till dbt, efter det är det stall och slutligen jobb på gymmet innan jag kan stupa i säng. Mitt humör kan nog bero på att jag ägnat natten åt att drömma en massa vidriga mardrömmar, inte trevligt alls att vakna i panik hysteriskt gråtande. Förhoppningsvis känns dagen lite lättare när jag väl kommer igång!
 
 
Var halv medvetslös när klockan ringde imorse. Blev inte en rolig morgon eftersom jag inte kom upp i tid och dessutom var det snökaos ute. Hade tid hos min sjukgymnast, och det gick bra tycker jag nog:) Väldigt kallt dock eftersom vi är ute hela tiden. Så jag har spenaderat dagen i soffan under täcket och nördat Pretty Little Liars, har sparat på senaste säsongen så jag kan kolla på flera avsnitt direkt, haha. Är ju så spännande:P Snart är ska jag ut i kylan igen till stallet, och sen avslutas kvällen på gymmet:) Tisdag och onsdag är det dbt. Veckorna går verkligen fort nu!